Villanyszerelés Ma

A villanyszerelés, hasonlóan az egyéb szakmunkákhoz, igazodik a megváltozott igényekhez, a technológiai fejlődéshez.

Villanyszerelés MaEz nem jelenti azt, hogy a régi villanyszerelési technológiákat kidobjuk, sőt a régi jó dolgokat megtartva, arra építkezve alakítjuk ki a mai igényekhez igazodó kivitelezési rutint.

Az új igények, a modern világítási lehetőségek már nem teszik lehetővé a sablonos minden lakásra érvényes kivitelezéseket. A lakástulajdonosok számára fontos, hogy egyedi, a személyiségükhöz illő otthonuk legyen.

A ledes fényforrások, lámpák, világítási megoldások alkalmazásának olyan igényét tapasztaljuk, hogy gyakorlatilag nincs nélkülük lakásfelújítás. Így a villanyszerelő szakembernek is toppon kell lennie, melyik lámpatípushoz, milyen kábelezési előkészítés szükséges.

Lépcsővilágítás

Talán furcsa, hogy a villanyszerelés kivitelezéssel kapcsolatban rögtön a világítási megoldásokat taglaljuk. Ennek az oka az, hogy a dugaljak, közismertebb néven a konnektorok elhelyezése viszonylag egyszerű, a helyüket és áramigényüket a háztartási gépek és egyéb fogyasztók meghatározzák. Egy részük a lakás berendezése után nem is látható. Alapvetően nem befolyásolják a lakás design-t.
Figyelmet érdemelhet még a TV, a telefon, az internet, és az audio kábelek falban történő elrejtése, de ez minden szerelésnél nyilvánvaló, és ők sem befolyásolják érdemben a belső design-t.

Spot lámpák