Villanyszerelő kivitelezések Budapesten

Villanyszerelés BudapestenTársasházi lakások, régi polgári lakások villanyszerelése, elektromos rendszerének teljes felújítása kiemelt helyet foglal el a szolgáltatásaink között. Akár hagyományos villanyszerelési megoldásokban, akár intelligens világítási, intelligens otthont vezérlő rendszerekben gondolkodik, ránk számíthat.

Panellakások felújítása alkalmával is sokan tőlünk rendelik meg a villanyszerelői kivitelezést. Kipróbált, kiforrt technológiánk van a panellakások mai igényekhez igazított villanyszerelésére.

Családi házak építése, felújításakor is segítünk a korszerű, biztonságos elektromos hálózat kiépítésében Budapesten. Családi házak esetében a villanyszerelés mellett igény szerint elvégezzük a gyengeáramú rendszerek (riasztó, kaputelefon stb.) kiépítését, kábelezését is.

Az üzletek, irodák villanyszerelése területén is jelen vagyunk szolgáltatásainkkal. A teljes új szereléstől, a karbantartási, javítási feladatokig számíthatnak ránk ügyfeleink.

A lakossági hibajavítást, és a kisebb munkákat a „Fast Friday” szolgáltatásunk keretében, most kedvező árakon vállaljuk.

Keressen bennünket, kérje árajánlatunkat!