Lakásvilágítás

A villanyszerelő munka legfontosabb, és egyben a leglátványosabb része a világítás szerelése.

Világítás stílusosanA lakás világítása, a lámpák típusa, elhelyezése fontos eszköze a lakberendezésnek, a design-nak. Otthonunk hangulatát meghatározzák a fények. Sőt, a világításokkal, a fények szabályozásával minden élethelyzethez beállíthatjuk a megfelelő hangulatot.

A lakásvilágítás tervezése.

A világítás tervezésekor használjuk ki bátran a gyártói fejlesztések vívmányait. A lámpák és fényforrások kiválasztása mellett éljünk a fényerők, a színek szabályzásának lehetőségeivel. Az egyszerű fényerőszabályzóktól az intelligens világítási megoldásokig számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre.

Rejtett világítások

Fontos, hogy a villanyszerelés kivitelezésekor már kész terveink legyenek. A lámpák helyén kívül, tudnunk kell a lámpák, az alkalmazandó világításvezérlés típusát is, a megfelelő kiépítés, kábelezés érdekében. A tervezésben segíthet egy profi lakberendező, de tapasztalataival sokat segíthet a villanyszerelője is.

Világítsunk energiatakarékosan.

A jól megtervezett lakásvilágítás nemcsak a komforton javít, de lehetőséget teremt a villamos energia takarékos felhasználására is. A csekély energiaigényű led fényforrások már mindenki számára közismertek, és elérhetőek.

Nappali megvilágítása

A fényforrások fényerőszabályzásának lehetőségével pontosan az adott körülményekhez szükséges fénnyel tudjuk a helyiségeinket megvilágítani, ezáltal tovább csökkenthetjük az energiafelhasználást a komfortérzetünk feladása nélkül.

Fürdőszoba világítás