Intelligens Otthon

Intelligens rendszerek, világítások, villanyszerelések.

Intelligen OtthonAz intelligens otthon, az okosház nem ismeretlen fogalom villanyszerelői kivitelezések területén. Mindenki hallott róla, de a pontos jelentését, az ilyen rendszerek kényelmi szolgáltatásait már kevesen tudják pontosan. A villanyszerelő szakember szerepét a kivitelezésben pedig még kevésbé ismerik az építtetők.

Az intelligens otthon jelentőségét nehéz pár mondatban összefoglalni.

Ha azt mondjuk, nagyfokú szabadságot ad a lakás világításának vezérlésében, igaz. Ha azt állítjuk, könnyen, és hatékonyan szabályozhatjuk a fűtést, a hűtést, az is igaz. Ha, arra gondolunk, milyen jól lehet vezérelni az árnyékolókat, akár automatikusan, az is helytálló. Ha, arról álmodunk, milyen jó lenne bármikor, akár távolról is ellenőrizni, felügyelni otthonunk elektromos fogyasztóit, sőt be és kikapcsolni őket, az is megoldható.
Egy intelligens épületfelügyeleti rendszer mindezt, és, még amit csak el lehet képzelni, mind tudja.
Távoli elérés

Intelligens villanyszerelés.

Az épületautomatizált rendszerek villanyszerelése más szisztéma szerint történik. A villanyszerelő ennek megfelelően, a legjobb tudása szerint fogja kiépíteni a hálózatot, és szereli fel a vezérlő és érzékelő egységeket. Ez a dolga, de ne tekintsük programozónak, villamosmérnöknek, rendszerprogramozónak, mert az egy másik szakma.

A kiépített intelligens otthon akkor lesz minden tekintetben tökéletes, ha a rendszert szállító és telepítő szakemberek maradéktalanul összedolgoznak a kiépítő villanyszerelővel a tervezéstől az átadásig.

Milyen intelligens épületfelügyeleti rendszert válasszunk?

Niko Home ControlEzt a kérdést gyakran felteszik nekünk is. Azon túl, hogy valamennyi rendszer villanyszerelő kivitelezését el tudjuk végezni, mégis körüljártuk a piacot.

Azt a rendszert igyekeztünk megtalálni, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani úgy a társasházi lakások, mint a családi házak intelligens rendszerének.

A választásunk a Domintell épületautomatizálási rendszerre, és a Niko új fejlesztésére a Niko Home Control-ra esett. Ezeket az intelligens rendszereket ajánljuk az adott vezérlési feladat, és későbbi bővítési igény függvényében. Mindkét rendszert az Architechnik Kft. forgalmazza és telepíti Magyarországon.

Azért ajánljuk pont ezeket a rendszereket a számtalan profi rendszer közül kiemelve, mert a nagyon jó terméktámogatást, ügyfélközpontú szolgáltatást, professzionális kivitelezést tapasztaltunk, és nem utolsó sorban jó ár-érték arányt a hazai piacon. Részletes információkért keresse az Architechnik-et.
Niko Home Control rendszer

A szemléletes bemutatótermi eszközök, a közérthető tájékoztatás segít Önnek megérteni és megszeretni ezeket a látványos installációkat.

A villanyszerelés kivitelezést pedig rendelje meg nálunk!