Kisebb villanyszerelési munkák Budapesten

A kisebb villanyszerelési munkákra Budapesten nehéz szakembert találni!

Lámpacsere BudapestenLámpacsere, kapcsoló, konnektor cseréje? Nem működik valamelyik áramkör, nem világít a lámpa?
Hol találunk villanyszerelőt, aki ennyiért kijön?

A megoldás Budapesten a „Fast Friday”.
Mi elvállaljuk a kisebb villanyszerelési munkákat a „Gyors péntek” szolgáltatásunk keretén belül.

Mit kell Önnek tennie?

Annak érdekében, hogy a munkát valóban gyorsan el tudjuk végezni, bővebb információra lesz szükségünk. Kérünk néhány képet a hibás elektromos berendezésről, a lakáselosztóról, az új lámpáról, kapcsolóról, konnektorról. Tudnunk kell mennyi a belmagasság, hányadik emeletre kell mennünk, van-e lift, stb.

Mikorra kérhetjük a villanyszerelőt?

A kisebb villanyszerelői munkákat ütemezetten péntekenként végezzük. A beérkezett felkérések sorrendjében választhat időpontot minden Ügyfelünk. Így sajnos a sürgős hibajavítást ebben a szolgáltatási árban nem tudjuk vállalni.

Mennyibe kerül ez Önnek.

A „Fast Friday Budapesten” (Gyors péntek) szolgáltatást épp azért vezettük be, hogy ne kelljen a szakszerű villanyszerelés helyett, barkács megoldásokhoz folyamodnia.

A szakszerű villanyszerelés bruttó 2 800 Ft. (2240Ft. + Áfa) rezsióradíjba kerül Önnek. Nincs kiszállási díj, nincs parkolási díj, nincsenek nem várt költségek. Igaz a díj minden megkezdett órára vonatkozik, az érkezéstől a munka befejezéséig.

Ha azonnal nem javítható nagyobb problémával találkozunk, vagy valamilyen külön villanyszerelési anyagot igényel a munka, akkor árajánlatot, és kivitelezési időpontot kínálunk Önnek.

Lámpa felszerelése
Lámpa próba
Mennyezeti lámpa szerelés
Konnektor csere
Falikar a hálóbóban
Mennyezeti lámpa panellakásba.